Jouw opleidingspartner voor de publieke & social profit sector

Start begin oktober 2021

Download de brochure 'Executive Master in Publiek Management'

 

Krijg meer info over de MPM

  • De enige Nederlandstalige (master-na-) master in publiek management in België voor professionals uit de publieke en social profit sector.
  • Verwerf een grondig inzicht in diverse aspecten van overheidsmanagement en ontwikkel je leiderschapsvaardigheden;
  • Deeltijdse master, specifiek gericht op professionals
  • Lees meer over het curriculum, de keuzemodules, data & prijs van deze master.

Wil je graag meer weten over deze opleiding? Neem contact op met Inge Salden of schrijf je in voor een van de online infosessies.

De MBA voor de publieke sector

De belangstelling voor management in de publieke sector is enorm toegenomen. De snelle en steeds complexere maatschappelijke veranderingen hebben de rol van de overheid sterk gewijzigd. Politiek, beleid en bestuur kunnen niet langer zonder management. Een kwalitatief sterke dienstverlening vraagt kennis, inzicht en creativiteit van de moderne overheidsfunctionaris.

impact-op-jezelf-publiek-management

Impact op jezelf & de maatschappij

In deze master verwerf je een grondig inzicht in de diverse aspecten van overheidsmanagement en bestuurskunde, maak je kennis met de meest actuele onderzoeksbevindingen en kan je jouw eigen ervaringen toetsen aan de theorie en ervaringen van anderen. Je leert beter naar jezelf en kritisch naar je organisatie te kijken. Bovendien ontwikkel je jezelf verder om zo bij te dragen aan een duurzame organisatie en maatschappij.

skill-lab-ubliek-management

Uniek skill lab leiderschap

Waar komt je leiderschap vandaan, waar sta je en hoe wil je ermee verder? Onder leiding van o.a. prof. Koen Marichal (auteur van De kleren van de leider – 19 inzichten in leiderschap), prof.dr. Griet Peeraer en prof.dr. Steven Poelmans krijg je meer inzicht in de betekenis van leiderschap, de evoluties in leiderschap en hoe leiderschap ontwikkelt, zul je experimenteren met mindfulness en ga je je eigen leiderschapsverhaal analyseren en evalueren.

3

Kwaliteitsvol netwerk

Je maakt deel uit van een heterogeen netwerk van ervaren en hooggeschoolde professionals uit het publieke domein: dit zorgt voor een maximale kennis-en ervaringsuitwisseling. Na afstuderen kun je je ook aansluiten bij PuMa, de alumnivereniging van al onze opleidingen in publiek management.

 

 

 

 

 

Download de brochure

En wat vinden de studenten ervan?

Onze alumni zijn echte ervaringsdeskundigen die je uitleggen hoe zij het programma hebben beleefd, hoe het hun carrière en hun leven veranderde en hoe het hen hielp te groeien.

“Kennis voortdurend actualiseren en het blikveld verruimen buiten het eigen werkterrein, zijn sleutelbegrippen om de uitdagingen van het modern overheidsbedrijf te blijven waarmaken. In het MPM-programma is het aantal vakdomeinen en kapstokken die men aanreikt heel breed. Je denkwijze als ambtenaar of manager verandert echt.”

— Erwin Van San, Stafmedewerker productie Pidpa

“Tijdens twee boeiende jaren uit de eigen comfortzone gestapt en nieuwe kaders aangereikt gekregen die onderbouwd zijn vanuit wetenschappelijk onderzoek. Dat alles gecombineerd met leerrijke ervaringsuitwisselingen met collega’s uit hetzelfde werkveld. Heerlijk!”

— Dries Janssens, Directeur Duaal Leren en Ondernemerschapstrajecten, SYNTRA

Beurs voor kleine steden en gemeenten

Om gemeenten en (kleine) steden de kans te geven hun medewerkers en hun organisatie te laten groeien met de opleiding Executive Master in Publiek Management, hebben we bij AMS sinds 2019 een beurs van 2550 euro voor hen. Hierdoor kunnen zij zich inschrijven voor 7500 euro (i.p.v. 10 050 euro). We mogen er nog 2 uitreiken! Klik hieronder voor meer info of neem contact met ons op.

Lees meer

Masterproef, een echte return on investment

De masterproef, het sluitstuk van de opleiding, is een absolute return on investment: niet zelden wordt een organisatievraagstuk uitgewerkt dat in andere gevallen bij een consultant zou worden neergelegd. Vaak is de masterproef ook de aanzet voor verdere professionele projecten, studies, publicaties of aanbevelingen. 

Bekijk onze masterproeven

Banner BENE nb-1

 

Ontdek welke publieke / social profit opleiding het beste bij je past

Ben je benieuwd welke social profit opleiding het beste bij je past? Is het deze masteropleiding, een postgraduaat of eerder een specifieke masterclass? Vul de quiz in en kom er gauw achter!

 

Doe de quiz

choose-quiz-non-profit-social

 

inge-salden

 

Vragen over ons aanbod?

Wil je graag meer weten over ons brede aanbod aan opleidingen in de publieke & social profit sector? Heb je specifieke vragen en benieuwd welk programma het beste bij jou zou passen? Neem gerust contact op met mij voor een (Skype) call, ik help je graag verder!

Inge Salden 
inge.salden@ams.ac.be

Download de brochure