NL

Bestel het boek "Cecilia's keuze"

Cecilia's keuze gaat over de innovaties die inspelen op de behoeftes van mensen en gemeenschappen. Of de gebruiker nu Cecilia, Ann of Emilie heet, als onderneming kun je haar maar beter goed kennen. Alleen wie de noden van zijn klanten en gebruikers kent, kan erop inspelen. Human Centered Design brengt nu net die relevante en wenselijke vernieuwing voor de klant.

Cecilia’s keuze brengt 21 succesvolle cases van Vlaamse en Europese bedrijven en organisaties die de stap hebben gezet naar meer innovaties op mensenmaat. De tastbare praktijkvoorbeelden uit heel diverse sectoren tonen hoe ondernemingen Human Centered Design echt inzetten en wat het hen oplevert. Zij bewijzen dat het kan. Een nieuw weefgetouw, een BrainStimulator, een dakkoffer... In al deze cases is Human Centered Design succesvol ingezet.

In Cecilia’s keuze staan ook 15 direct toepasbare tools voor Human Centered Design. Op die manier kan iedereen deze tools in de eigen organisatie aanwenden voor de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten, rekening houdend met de noden van de gebruikers.

Cecilia 's keuze, Ontwerpen met meerwaarde op basis van gebruikersinzichten
Redactie: Annita Beysen, Maka De Lameillieure-Kharatichvili, Remco Lenstra en Jürgen Oskamp voor Flanders Inshape

Uitgegeven door LannooCampus, Uitgeverij Lannoo
ISBN 978 90209 8723 2
Prijs: € 34,99, exclusief verzendkosten

Bestellen? Mail naar Marianne Verkest via het formulier hiernaast.