Leadership Talks

Laat je inspireren door Leadership Talks

Leadership Talks is een podcastreeks van Antwerp Management School over ontwikkeltrajecten voor organisaties. Je hoort er hoe we samen met bedrijven hun uitdagingen aangaan en een duurzame, positieve impact genereren. 

spotify-podcast-badge-blk-wht-660x160 

Staat jouw organisatie ook voor een uitdaging en wil je weten hoe onze experts deze zouden aanpakken? Laat het ons weten!

 

 

Daag ons uit met de uitdaging van jouw organisatie

Jouw organisatie wordt constant uitgedaagd. De snelle digitalisering, veranderende ecosystemen, de 'war for talent', strengere ESG-criteria,… zijn maar enkele factoren die ervoor zorgen dat de strategie, structuur en cultuur van jouw organisatie constant in beweging is. En dat is niet eenvoudig. 

Onze experten ondersteunen jou graag bij het succesvol overwinnen van alle uitdagingen. Dit doen we als partners, met een aanpak die is aangepast aan de unieke behoeften van jouw organisatie. Geen standaardoplossingen, maar op maat gemaakte, co-creatieve leer- en ontwikkeltrajecten voor individuen, teams en organisaties.

Wil je weten hoe onze experts jouw uitdagingen zouden aanpakken? Contacteer ons via dit formulier, plan een afspraak in of mail naar cp@ams.ac.be.

Tot snel!

Nina & Pieter
Learning & Development Advisors

Hanna SledsensHanna Sledsens

Project Manager

t +32 3 265 16 82

hanna.sledsens@ams.ac.be

 

 

 

Pieter AllersPieter Allers

Learning & Development Advisor  

t +32 3 265 87 35

pieter.allers@ams.ac.be

 

 

Nina Jacob
Pieter Allers

Pieter Allers

t +32 3 265 87 35
cp@ams.ac.be

 

Register for our newsletter

Receive updates for the topic of your choice.

Receive updates