NL

Kom langs op de MRE Roadshow 2022

AMS_MRE_roadshow_2022

Wil je weten hoe je als vastgoedprofessional met een MRE-diploma
(Master in het Real Estate Management) het verschil kan maken in de competitieve vastgoedwereld? Schrijf je dan in voor een van onze online infosessies!

De programmaleiding zal je alle relevante informatie geven over het MRE-programma. Bovendien nodigen we per infosessie een gastspreker uit (MRE-alumnus/student) die vanuit zijn/haar professionele achtergrond de ervaring en de toegevoegde waarde van MRE zal delen.

Klik in het formulier hiernaast voor de mogelijke data (sessies van telkens 1 uur).

Kun je niet op deze data of wil je liever een persoonlijk (intake)gesprek? Contacteer dan Bert De Vos of Magda Jakubczak voor een (Microsoft Teams) call. Zij helpen je graag verder en geven je alle nodige info over deze opleiding en hoe je je kandidaat kan stellen.