Masterclass
Start to Lead
 

Ontwikkel de mentaliteit van een echte leider - Download de brochure 'Start to Lead'

  • Maak kennis met onze moderne kijk op leiderschap en leidinggeven.
  • Ontdek hoe jij zelf leiderschap kan opnemen.
  • Vergroot je impact in je team, organisatie en netwerk.
  • Wissel ervaringen uit met collega’s.
  • Verhoog jouw leiderschapscapaciteit binnen jouw organisatie.
  • Geef je carrière een extra boost.
  • 3,5 dagen, start op 28 oktober.

Ontdek jouw persoonlijk leiderschaps-DNA

Leiderschap vandaag gaat over mindset en het opnemen van een leiderschapsrol eerder dan over leiding geven vanuit een formele positie. Tijdens deze masterclass staat dit nieuwe denken rond leiderschap centraal.

Tijdens 3,5 lesdagen ontwikkelen we jouw houding als jonge professional die leiding wil geven, vergroten we jouw impact in jouw organisatie en kijken we naar jouw capaciteiten als teamleider.

Het programma combineert in-class met online contactmomenten en zorgt zo voor een unieke en concrete leerervaring. Het is de combinatie van inzicht verwerven, oefenen in de context en feedback krijgen die voor een efficiënte en krachtige groeispurt zorgt

 

Ontdek deze masterclass

start-to-lead

Laat je inspireren door onze studenten

Elena Secuianu: je DNA als leider ontdekken

"Start to Lead is géén praktische training met tips & tricks over hoe je bijvoorbeeld een evaluatiegesprek moet voeren. De focus ligt op het graven in jezelf, het ontdekken van je DNA als leidinggevende.”

 

Lees de blog

Wannes Dierckx:leren vertrouwen op je eigen manier van leidinggeven

“Je moet je bewust zijn van jezelf en niet proberen om jezelf plots te veranderen naar een bepaald type leider. Je moet gewoon de leider worden die al in je zit.”

Lees de blog

Waarom je deze masterclass moet volgen

“Met Start to Lead ontdek je hoe je jouw persoonlijk verhaal bevattelijk kan verwoorden met genoeg woorden, kleur en actie om jouw medewerkers mee te nemen in jouw verhaal.”

Download de brochure

AMS_Start_to_Lead__Hoofdvideo_Youtube_V1

Maak kennis met Karen Wouters,
programmadirecteur van Start to Lead

Karen wouters is verbonden aan Antwerp Management School als professor leiderschap en programmadirecteur ‘Start To Lead’. Daarnaast is ze onderzoeker en begeleidt ze organisaties bij de nieuwe rol van leiders in een dynamische omgeving. Karen haar expertise ligt voornamelijk in de velden van leadership development, executive coaching, leren uit praktijkervaringen en e-learning. Ze heeft artikels geschreven in deze vakgebieden en haar onderzoeksresultaten voorgesteld op zowel nationale als internationale conferenties.

De winnaarsmentaliteit: narcisme of noodzaak?

"Mentale veerkracht is maakbaar. Het is dertig procent aanleg en zeventig procent training. Dat heeft niets te maken met arrogantie, maar alles met  doorzettingsvermogen.

Lees de blog

 

Leiderschapsontwikkeling laat je daveren op je grondvesten

"Het gaat niet langer alleen over je positie als leidinggevende, maar over het leiderschap dat je claimt. Het gaat niet over de managementtraining die je gevolgd hebt, wel over de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt."

Lees de blog

Never waste a good crisis – leiderschapsontwikkeling in tijden van corona

“Never waste a good crisis om aan leiderschapsontwikkeling te doen. We gaan dan wel, zoals Pfeffer bepleit in ‘Leadership BS’, eerst het kaf van het koren moeten scheiden."

Lees de blog