Een structurele partner voor je duurzaam traject

Wat kan je van ons verwachten om je onderneming naar een hoger niveau te liften?

Ondernemingen hebben vandaag andere struggles dan 20, 10 zelfs 5 jaar geleden. ESG, the war for talent en impact management zorgen voor wendingen in een beleid waar niet elke onderneming klaar voor is. We zijn er graag, als structurele partner, om bedrijven te transformeren naar een futureproof onderneming. Denk aan het verweven van sustainability in het corporate beleid, werkuitval verminderen, proactief omgaan met burn-outs, trainingen bieden aan eigen mensen om zowel expertise te bewaken als om talenten te behouden in een onderneming… 

We zijn actief in verschillende takken om een 360° ondersteuning te bieden. Van corporate strategie tot operationele trainings. Je kan in alle gerustheid vertrouwen op onze expertise en hands-on partnership. 

Tijdens onze trajecten vormen we samen een hecht team met het oog op duurzame groei. 


Alles start met een solide strategie

Na een intakegesprek met onze Learning & Development Advisor, tekenen onze experten een traject uit op maat van jouw organisatie. Opleidingen kunnen worden aangepast aan je specifieke noden, of het nu gaat om een eerder klassiek opleidingsprogramma, een strategische workshop, een langdurig transformatietraject of een flexibele combinatie van diverse trajecten. 

Ons breed gamma van leertrajecten is als een bouwpakket: je kan modulair combineren en aanpassen totdat de opleidingen perfect aansluiten bij jouw noden.

Hoe kan zo'n opleiding op maat eruit zien? >>

jonas-jacobsson-2xaF4TbjXT0-unsplash

Generation Z voor ongeziene inzichten

Onze full-time master studenten vertegenwoordigen de creatieve Generatie Z. Ze zijn mee met nieuwe gewoontes, trends, technologieën en opkomende markten. Ze denken out of the box en daardoor hebben ze vaak onbevangen en verfrissende inzichten die niet gelimiteerd zijn door een bepaalde bedrijfscultuur. Dat zijn inzichten die ook deel kunnen uitmaken van onze structurele partnership. Deze vormen een goudmijn aan inzichten, onmisbaar voor een bedrijf dat toekomstgericht onderneemt. 

Op AMS krijgen onze studenten state of the art kennis mee, die ze direct kunnen toepassen in het bedrijfsleven. 

Je hebt de optie om beroep te doen op hun expertise. Stel je bedrijf voor aan deze toekomstige generatie op de arbeidsmarkt via onze career center, of waarom niet investeren in een getalenteerde student(e) en hem/haar daarna aanwerven?


Wil je graag meer informatie over een structureel traject bij AMS?

ben-moreland-GkWP64truqg-unsplash

Impact Academy 

AMS Impact Academy lift personeelsontwikkeling naar een hoger niveau. Hoe doen we dat?

  • we sturen relevante teamleden en de organisatie op een epische leerreis van 36 maanden
  • we definiëren en creëren flexibele leer- en ontwikkelingstrajecten, afgestemd op de behoeften en het carrièreniveau van jouw mensen
  • elke deelnemer krijgt de unieke kans om deel te nemen aan onze hoogwaardige en kwalitatieve masterclasses
  • we creëren een sterke gemeenschap voor het delen van kennis binnen de organisatie

Het resultaat? Een onderneming die klaar is om een structurele impact te maken.
Overheid4

Onze partnerships in de praktijk

En hoe zien zo’n partnership er dan uit, zul je vragen? Wel, we hebben 3 concrete verhalen voor je klaar. 
Janssen Pharmaceutica, Mensura en PWC gingen al met ons in zee om een grote impact te verwezenlijken in hun duurzaam beleid.

Wil je weten hoe precies? Neem dan zeker een kijkje of luister naar de podcastreeks Unexpected Activists. 


AMS_Trends_Unexpected activists_Banners General 32