NL

AMS schakelt over naar risiconiveau rood

Alle lesactiviteiten gaan online

Update: 15 maart 2021

Het aantal COVID-19-infecties in onze samenleving en de druk op onze zorginstellingen neemt in een zorgwekkend tempo toe. In lijn met de versterking van de maatregelen die de Vlaamse regering op 27 oktober en de federale regering op 30 oktober heeft aangekondigd, willen we als businessschool te allen tijde onze verantwoordelijkheid nemen. Voor ons zijn de veiligheid en gezondheid van onze AMS-community en onze samenleving onze eerste prioriteit.  Daarom zal AMS vanaf donderdag 29 oktober   overschakelen naar code rood (hoog transmissierisico). Deze maatregelen worden verlengd tot ten minste 18 april 2021.

Voor bezoekers betekent dit dat niet-essentiële derde partijen niet meer toegelaten worden op de campus

Met het oog op contactopsporing moeten alle bezoekers van de campus zich aanmelden bij het onthaal. In geval van een positieve COVID-19 test vragen we je zo vlug mogelijk covid.alert@ams.ac.be te contacteren.

Voor COVID-19 informatie voor studenten, zie hier.

AMS is een dynamische community van internationale studenten, docenten, medewerkers en partners. Hun veiligheid en gezondheid zo goed mogelijk beschermen blijft onze topprioriteit alsook ook het welzijn van onze maatschappij in het algemeen. De enige effectieve manier om dat te doen is het risico op overdracht zo veel mogelijk beperken, elk individu is dan ook mee verantwoordelijk en draagt met zijn/haar aangepast gedrag bij aan het welzijn van de AMS-community en de maatschappij.

Hiermee streven we er samen naar een omgeving te creëren waarin lage risicocontacten de uitgangsbasis zijn en zo helpen we de verspreiding van het virus tegen te gaan.

AMS_Corona_verbouwing-12

AMS_Corona_verbouwing-20