NL

 

AMS_Corona_Infofilm_V4

Update: 10 september 2021

AMS is een dynamische community van internationale studenten, docenten, medewerkers en partners. Hun veiligheid en gezondheid zo goed mogelijk beschermen blijft onze topprioriteit alsook ook het welzijn van onze maatschappij in het algemeen. De enige effectieve manier om dat te doen is het risico op overdracht zo veel mogelijk beperken.

AMS is een veilige omgeving, dankzij de inspanning van iedereen. Op de campus is tot op vandaag geen enkele besmetting overgedragen. Alle activiteiten op campus en binnen het leertraject worden volgens grondige veiligheidsnormen uitgevoerd.

We volgen dan ook bewust de nationale en lokale veiligheidsvoorschriften nauwgezet op. Bovendien hanteren we het protocol opgesteld door de VLIR (Vlaamse Interuniversitaire Raad)  in overleg met het Vlaams ministerie van onderwijs.

Update Academiejaar 2021-2022:

AMS_back on campus_1080x10803

AMS is volledig klaar om alle opleidings- en onderzoeksactiviteiten het volgende academiejaar (2021-2022) op te starten in code groen op campus. 

 

Het COVID-19 crisisteam volgt de updates vanuit de overheid nauwgezet op en zal waar nodig onderstaande maatregelen bijsturen.

Heb je nog vragen of heb je nog zorgen, neem dan contact op met  je program manager .

In geval van een positieve COVID-19 test vragen we je zo vlug mogelijk covid.alert@ams.ac.be te contacteren. Heb je een hoog-risico-contact gehad of heb je symptomen, contacteer dan je program manager.

AMS_Corona_verbouwing-12

 

AMS_Corona_verbouwing-20

 

AMS_Corona_verbouwing-14