EN

Podcastreeks: Unexpected Activists

Business leaders for better

 

Ontdek onze podcastreeks

Antwerp Management School (AMS) neemt initiatief om ondernemingen te inspireren door interviews met ervaren entrepreneurs te delen.

Op regelmatige basis staat een nieuwe unexpected activist op de agenda. 

Benieuwd naar onze gesprekken?

 

AMS_Trends_Unexpected activists_Banners Gretel_Square

“De leidinggevende zelf moet goed in zijn vel zitten en moet voldoende aandacht hebben voor zijn eigen welzijn. Pas zo kan hij of zij een voorbeeld geven aan het team.”

AMS_Trends_Unexpected-activists_Banners-Griet

“Je beslissing wordt rijker als je net mensen betrekt die naar een probleem vanuit verschillende standpunten kijken.”

 

AMS_Trends_Unexpected-activists_Banners-Jan-1

“DNA is de basis van al het leven. Duurzaamheid is eigenlijk de basis van het toekomstig leven. Laten we hopen dat Darwin gelijk krijgt en dat duurzaamheid zal deel uitmaken van ons DNA.”

Wie zijn Unexpected Activists?

Antwerp Management School schijnt licht over bedrijven met een sustainable toekomstvisie. Ze werkt samen met organisaties die sustainable ondernemen in de kern van hun bedrijfsvoering omarmen. In elk interview kan je horen hoe we de dialoog aangaan, van ondernemer tot ondernemer.

Sustainable leadership

Game-changing ondernemingen willen graag vooruit. En dan nog enkel vooruit op duurzame wijze. Zonder deze ingesteldheid ziet de toekomst er minder gunstig uit. Dat voelt de ondernemer mét een langetermijnvisie in de botten.

Stakeholders eisen meer sustainability in de core van de business, dus niet enkel in de marketingdivisie. Bedrijven, op hun beurt, willen ambities en financiële doelen verwezenlijken, zowel vandaag als in de toekomst. Hoe kunnen ondernemingen deze duurzamere nieuwe wereld in versnelling bijbenen? Het antwoord is niet evident. Want wat ooit de standaard was, is niet langer de norm.

Sustainable leadership houdt in dat we ondernemen met oog voor onze eigen mensen, onze klanten én de planeet. Het is voor sommige entrepreneurs nog onbekend terrein. Is het nu al te laat? Nee, maar langer talmen is zeker geen optie meer. Onze Unexpected Activists geven je advies en praten over hun parcours richting het nieuwe ideaal.

Hoe kunnen bedrijven inzetten op duurzaamheid? Unexpected Activists biedt een antwoord in de vorm van behapbare podcasts.

  Wat kunnen we voor jou betekenen? >>  

Waarom deze podcast met Unexpected Activists?

Het is vijf voor twaalf. We willen je niet demotiveren, maar de realiteit is wat het is. Vandaag zijn we niet alleen verplicht om vanuit morele overtuigingen, maar ook vanuit financiële rationaliteit, een meer duurzame manier van ondernemen toe te passen.

Ons Belgisch ondernemerslandschap is niet van de minste. Dat willen we graag zo houden. Dit platform is een hub voor leiders die luisterend oor hebben voor tips en tricks om vandaag al te schakelen richting een duurzamere toekomst.

Laat je inspireren door interviews met ondernemingen die concrete voorbeelden, authentieke verhalen en tips delen om ook jouw organisatie klaar te stomen voor wat komen zal. Wie weet zit er ook een Unexpected Activist in jou?

Hoe kan AMS jouw organisatie naar een duurzamer niveau liften?

Antwerp Management School is al jaren koploper in het begeleiden van bedrijven bij hun duurzame transformatieprocessen, zo getuigen ook de bedrijfsleiders in onze podcastreeks Unexpected Activists.

Of het nu gaat over duurzaamheid, digitale transformatie, de toekomst van werk, strategie & innovatie of smart ecosystemen, we ontwikkelen samen met u een traject op maat.

Wil je meer weten over hoe je met AMS kan samenwerken en positieve impact kan creëren voor jouw organisatie en de maatschappij? Ik geef je graag meer informatie in een persoonlijk (online) gesprek.

 

Veerle Limbos, Directeur Partnerships

AMS_Veerle Limbos_Impact_web

 

 

Contacteer Veerle Limbos (Directeur Partnerships)

Partner for research and valorization

In close partnership with you we co-create new frontiers of knowledge, translate them into tangible sustainable solutions and bring about effective change.

Learn more

Partner for lifelong learning and development

We develop company specific programs for an impactful learning experience that empowers individuals, teams and organizations to lead transformation in disruptive times.

Learn more

Gateway to talent

Finding the right talents is both a challenge and an opportunity. Our career center connects organizations with the dynamic AMS student community. Liaise your organization with our highly motivated and talented young people at our career fairs or get new generation insights through in-company projects.

Learn more

Gateway to an international trusted network

Leading transformation is a joint and collaborative effort. Partnering with us also means tapping into our powerful networks of alumni, corporates and academics worldwide. We help organizations stay connected with global trends and push boundaries in a climate of trust and cooperation.

Learn more